• 1
  • 2
  • 3

Holberggård er en mindre gård, som er gennemrenoveret og nyindrettet til at være et hotel- og kursuscenter. Omgivelserne er de bedst tænkelige: I en storslået park med to søer og en vidunderlig omgivende natur med udsigt til Storstrømmen. Et roligt landligt paradis – som samtidig ligger i kun cirka en times kørsel fra København.

Det er nok rigtigt, at ens egen seng er den bedste. Men din næstbedste seng står på Holberggård. Og her midt i naturen, omgivet af parken og markerne, hersker en fortryllende ro. Derfor er der heller ikke tv på de enkelte værelser – aftenens og nattens eneste lyde er lejlighedsvis nattergalen og uglen. Og hvis du slet ikke er til en seng – står vores natur-shelters klare til at modtage dig. Her kan du få den mest hjertelige søvn. For derefter at kunne nyde udsigten til Storstrømmen og de bølgende marker.


Holberggård ligger i en gåafstand til Storstrømmen, hvor du også kan bade i havet ud fra en badebro. Hvis du foretrækker at bade i vores helt egen badesø – er du også hjertelig velkommen.
Den nærmeste by – Vordingborg - ligger i cirka seks kilometers afstand. Det tager cirka otte minutter at køre derhen i bil.Visdomsretreat
Strandgaardsvej 8
4700 Vordingborg
telefon 40851110
marianne@prosedo.dk
Nyheder


 
Send link til en ven

Til (e-mail adresse) *

Flere adresser kan adskilles med komma eller semikolon - f.eks.: navn@firma1.dk, navn2@firma2.dk, navn3@firma3 etc

Fra (din e-mail adresse) *

Kort besked til modtager (valgfri)