Testimonials fra sommerretreat 2016

"Sommerretreatet på Holberggaard var helt igennem en unik, positiv og inspirerende oplevelse i fordybelse af personlige værdier og min indre rejse igennem professionel og nænsom åndedrætsterapi, spændende sjælerejser, samvær og nærvær med dejlige mennesker i naturskønne omgivelser.
Det kan varmt anbefales, hvis du vil dig selv det bedste".
Martin Olesen - strategisk indkøbskonsulent

 

"Min deltagelse på årets Visdomsretreat på Holberggård blev en skøn blanding af gensyn med "gamle" relationer og viden, etablering af nye relationer med ligesindede og genopfriskning af mine kreative muser både i forhold til mit eget fotografi, mine digte og den indsigts- og powerfulde malerworkshop jeg deltog i. En sand rejse ind i mit hjertes lys ;o) Jeg er dybt taknemmelig for mødet med de skønne mennesker i al deres forskellighed og tak for alle de oplevelser vi har delt undervejs. Inspiration, hjerte, (re)-connection, åbenhed, forskellighed, leg og latter er ord der fint beskriver facetterne omkring min oplevelse på Holberggård i år".

Lotte Bro Barnkob - karriererådgiver

 

”I sommeren 2016 deltog jeg i en uges sommerretreat på Holberggård. Det var en forrygende oplevelse, hvor vi havde mulighed at deltage i en række aktiviteter – samtidigt med at der var tid til stilhed og væren. Den personlige værdiproces, åndedrætsterapien, Ask Yggdrasil dans og fortælling – samt den gode økologiske mad og samvær med ligesindede gav et frisk pust, som jeg har taget med mig ud i hverdagen”.
Niels Hupfeld - advokat

”Det var et fantastisk dejligt retreat. TAK - det var en 10’er. Jeg følte mig meget velkommen og alle deltagere var nogle skønne mennesker. Jeg nød, at der både var mulighed for ceremonier, yoga, svedhytte, talks og workshops.”
Mette Mouritsen – holistisk læge


”I give this retreat 10 of 10. The painting workshop! It was way beyond words! The Sami ceremony was so wonderful and powerful. The food and the coffee was gorgeous!
The abundance of workshops and activities. It creates such an open powerful, creative, dynamic energy when people on a retreat are doing different things. It is a big difference to when everyone is doing the same thing. And it was such a pleasure to listen to people who had been on different workshops and activities.
And then of course, all the participants. Such a lovely beautiful bunch of people, so nice, ”real” and genuine.”

Irene Ahlberg - selvstændig erhvervsdrivende

 

”Først får RETREATET ET 10 TAL.
Det var for mig helt igennem en dejlig oplevelse i samvær med de skønneste mennesker.
Aktiviteterne var alle meget fine, at kunne vælge imellem og skabte en fantastisk flow i forståelse af livets ´sammenhæng´.
Alle undervisere/terapeuter var meget kompetente og omsorgsfulde.
Jeg kan personligt godt lide at der foregår noget gennem hele dagen og ligeledes de oplysende foredrag om aftenen.”

Susanne Kirk Kristiansen

 

"Det var første gang jeg var på et retreat og jeg forventede en masse plinke plonke musik og at der ville være en mennesker der var noget frelste. Men jeg gled lige så fint ind og havde dejlige dage blandt spændende mennekser , i skøn natur og med dejlig mad. Jeg blev udfordret, men i gode trygge rammer. Jeg fik en del med hjem jeg har kunne arbejde med fremadrettet og har faktisk opnået mere nærhed i min hverdag".

Fanny Møller - redaktør

 

”Sommerretreatet får et STORT 10 tal - med en pil op. Menneskerne var fantastiske. Planlægning, mad og rammerne (stedet) var super godt.”
Stephen Mortensen - konsulent

 

”Det var en forrygende uge, og jeg har sat et kryds i kalenderen til næste år.”

Victoria Skyum - pensioneret yogalærer

 

” Det var en fantastisk skøn retreatuge på Holberggård. Det gav mig et kæmpe boost af kærlig energi og glæde og åbenhed. Det var især dejligt med yoga, åndedrætsterapien, Yggdrasil-dansesessionen, samværet under måltiderne og stemningen i det hele taget”.
Anette Nøddelund – koordinatorVisdomsretreat
Strandgaardsvej 8
4700 Vordingborg
telefon 40851110
marianne@prosedo.dk
Nyheder


 
Send link til en ven

Til (e-mail adresse) *

Flere adresser kan adskilles med komma eller semikolon - f.eks.: navn@firma1.dk, navn2@firma2.dk, navn3@firma3 etc

Fra (din e-mail adresse) *

Kort besked til modtager (valgfri)