Kom og vær med når vi maler ’Din Nordiske Moder’ på Sommer Retreat 2017 på Holberggård.

Vi vil lade højsommerens varme og lys i juli måned åbne os for at modtage solens velsignelse, naturens overflod af liv og rosernes blomstring. I dejlige feriedage, fuld af stilhed, glæde og nydelse vil vi give plads til at modtage ’Nordens Frue og Store Moder Gudindes’ kærlighed og lys…

Undervejs vil du være i naturen, du vil sidde om et bål, du vil lytte både indad til dit eget hjerte og udad til jordens og alt levendes hjerteslag. Du vil være på en opdagelses rejse og alt hvad du finder, vil du bringe tilbage og give farver og liv på dit eget lærred.

Alle kan være med – og alle er velkomne. Det kræver ingen evner eller erfaring i at male, andet end at have lyst og nysgerrighed til at skabe kreativt med farver og intention.

Vi mødes 3 formiddage: søndag den 9. juli, tirsdag den 11. juli og torsdag den 13. juli fra kl. 9.30 – 12.00. (Er du en af dem der elsker at male, kan du fortsætte på egen hånd i salen eller ude i naturen) Der er begrænset antal pladser, tilmelding sker efter ’først til mølle’ princippet. Tilmelding er bindende for alle 3 dage. Der skal påregnes et tillæg for malekurset på 400 kr. for materialer, som betales direkte til underviseren.

Kreativitet med Intention:

• Du vil opdage, se og lytte til dit hjerte og de historier det har at fortælle dig, om at leve omfavnet i ’Moderens’ lys

• Du vil bruge dit lærred og farver som en portal, hvor du kreativt kan sætte billeder på det du opdager

• Du vil male et billede af din personlige Nordiske Moder, der vil varme og nære dig, længe efter sommeren er slut


Grace vil guide dig på din opdagelses og male rejse.

Vil du høre mere eller har du spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte mig på +45 26284843 eller grace@alchemyofpeace.org.

 Visdomsretreat
Strandgaardsvej 8
4700 Vordingborg
telefon 40851110
marianne@prosedo.dk
Nyheder


 
Send link til en ven

Til (e-mail adresse) *

Flere adresser kan adskilles med komma eller semikolon - f.eks.: navn@firma1.dk, navn2@firma2.dk, navn3@firma3 etc

Fra (din e-mail adresse) *

Kort besked til modtager (valgfri)